20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διέρρευσε το Fiat Tipo facelift

Ειδήσεις Ελλάδα

H Fiat παρουσίασε τον Οκτώβριο του 2015 το Tipo sedan, το οποίο πωλείται ως Egea στην Τουρκία και Dodge Neon στο Μεξικό και τη Μέση Ανατολή, για να ακολουθήσουν έξι μήνες αργότερα οι hatchback και station wagon εκδόσεις του μοντέλου. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται στην αγορά τέσσερα γεμάτα χρόνια και γι’αυτό η ιταλική εταιρία ετοιμάζει την καθιερωμένη ανανέωση του, ώστε να παραμείνει ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού.

Σήμερα κυκλοφόρησαν αυτές είναι οι δύο φωτογραφίες, που πιθανότατα μας δείχνουν το facelift του Tipo, με τις αλλαγές να είναι διακριτικές. Αυτές κλασικά περιορίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω με LED φώτα ημέρας, στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, με τον εμπρός να διαθέτει μια χρωμιωμένη μπάρα κατά μήκος του, ενώ νέα είναι και τα σχέδια των ζαντών.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα παρουσιαστεί το μοντέλο, αν και με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η γειτονική μας χώρα από τον νέο κορωνοϊό δε νομίζω ότι θα το δούμε σύντομα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό