16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διέρρευσε το Acura TLX Type S

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο teasάρισμα του, μόλις διέρρευσαν οι πρώτες -κακής ποιότητας- φωτογραφίες του νέου TLX και της Type S έκδοσης του. Από αυτές βλέπουμε τον σχεδιασμό του premium ιαπωνικού sedan, το οποίο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Type S concept που παρουσίασε η Acura πέρυσι το καλοκαίρι.
Διακρίνεται η έντονη ομοιότητα μεταξύ πρωτοτύπου και έκδοσης παραγωγής, με το εμπρός μέρος να φέρει σπορ σχεδιασμό, με μεγάλους αεραγωγούς και μακρύ καπό. Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται να διατηρεί μια κομψή σιλουέτα και αναλογίες, με το νέο TLX να έχει στον πίσω προφυλακτήρα δυο εσοχές, για τις διπλές απολήξεις της Type S έκδοσης.

Μιλώντας για την τελευταία, αυτή θα εξοπλίζεται με έναν νέο V6 turbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης άνω των 300 ίππων, ενώ προσφέρει πάνω από 50% αύξηση της ροπής στις χαμηλές στροφές, σε σχέση με τον σημερινό 3,5-λίτρων V6 κινητήρα της εταιρίας. Ο νέος κινητήρας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από μοντέλα της Acura και θα συνδυάζεται με το σύστημα τετρακίνησης SH-AWD (Super Handling All-Wheel Drive).
Με το νέο TLX, η Acura επαναφέρει και την έκδοση Type S, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα ιαπωνικά μοντέλα για την αγορά της Αμερικής. Η sport έκδοση διαθέτει σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως μεγαλύτερες ζάντες, πιο δυνατά και μεγαλύτερα φρένα της Brembo και πιο σφιχτές ρυθμίσεις στην ανάρτηση.

Το νέο μοντέλο βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, αποκλειστικά διαθέσιμη για τα μοντέλα της Acura, με το μοντέλο να εξοπλίζεται με διπλά ψαλίδια στην μπροστινή ανάρτηση. Η μάρκα χαρακτηρίζει το νέο TLX ως το γρηγορότερο, με τον καλύτερο χειρισμό και το πιο καλά εξοπλισμένο sport sedan στην ιστορία της Acura.
Εκτός του παραπάνω κινητήρα, θα υπάρχει και ένας 2,0-λιτρος turbo κινητήρας, προερχόμενος από το Civic Type R, απόδοσης 272 ίππων στις 4.800 σ.α.λ. και 380 Nm ροπή στις 4.500 σ.α.λ. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 28 του μηνός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό