18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διέρρευσε η τιμή από ένα πακέτο συνδρομής στο Cloud PC

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τεράστιο στοίχημα της Microsoft για την επόμενη γενιά υπηρεσιών που θα παρέχει στις επιχειρήσεις ονομάζεται Windows 365 και ουσιαστικά πρόκειται για δυνατότητα streaming του λειτουργικού συστήματος της σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω συνδρομής. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε την τιμολογιακή πολιτική της, αλλά ήδη διέρρευσε ένα από τα πακέτα της πριν το επίσημο λανσάρισμα του Cloud PC στις 2 Αυγούστου 2021.

Συγκεκριμένα, μια εταιρεία θα μπορεί να πληρώνει $31 / μήνα για κάθε εργαζόμενο που θα έχει πρόσβαση σε Cloud PC με 2x CPUs, 4GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, αρκεί να απασχολεί λιγότερους από 300 συνολικά χρήστες. Αυτό είναι μόνο ένα από τα αρκετά διαθέσιμα πακέτα που θα προσφέρει στις εταιρείες και σίγουρα όχι το πιο προσιτό.

Η Microsoft υπόσχεται πως θα παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες και θα δικαιολογήσει απόλυτα την τιμολογιακή πολιτική της στις 2 Αυγούστου 2021, ενώ τονίζει πως κάθε πακέτο θα απευθύνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των εργαζόμενων προκειμένου η κάθε επιχείρηση να βρει αυτό που πραγματικά χρειάζεται για να μην πληρώνει περισσότερα χωρίς λόγο.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στον πίνακα που ακολουθεί από την ιστοσελίδα The Verge:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό