29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Διέρρευσε η νέα BMW X3

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα στιγμιότυπο από διαφημιστικό βίντεο της νέας BMW X3 διέρρευσε διαδικτυακά, αποκαλύπτοντας τον ανανεωμένο σχεδιασμό της.

Το νέο SUV αντλεί έμπνευση από το κορυφαίο μοντέλο XM και διαθέτει ένα ιδιαίτερο μοτίβο γραμμών στην γρίλια του.

Η νέα X3, που πρόκειται να παρουσιαστεί αργότερα φέτος, είναι μια εκτεταμένα αναθεωρημένη έκδοση του τρέχοντος SUV και βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα CLAR.

Το 2025 θα ακολουθήσει η ηλεκτρική έκδοση iX3, η οποία θα είναι η πρώτη BMW που θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Neue Klasse.

Η iX3 δανείζεται πολλά από το πρωτότυπο Vision Neue Klasse X SUV νωρίτερα φέτος, αλλά αυτή η νέα έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης της X3 διαθέτει έναν πολύ διαφορετικό σχεδιασμό που φαίνεται να δανείζεται περισσότερο από το αμφιλεγόμενο μοντέλο XM.

Η νέα X3 διαθέτει μία πολύ εντυπωσιακή μάσκα, αν και τα φωτιστικά σώματα είναι ενιαία και όχι διαιρεμένα σε δύο μέρη όπως στα πιο ακριβά αυτοκίνητα της BMW.

Το μοτίβο της γρίλιας συνδυάζει κάθετες γραμμές με διαγώνιες που ανεβαίνουν προς τα έξω από την πινακίδα κυκλοφορίας, δημιουργώντας για άλλη μια φορά αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το μοτίβο. Η νέα Σειρά 1 που αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διαθέτει το ίδιο σχέδιο, εκτός από την κορυφαία έκδοση M140.

Ωστόσο, στην περίπτωση του hatchback, ο ασυνήθιστος προσανατολισμός των γραμμών της γρίλιας είναι λιγότερο εμφανής λόγω του μαύρου χρώματος, σε αντίθεση με τη λαμπερή γρίλια της X3.

Σε σύγκριση με την υπάρχουσα X3, η νέα διαθέτει μεγαλύτερο πλάτος και αρκετές αισθητικές διαφορές στο υπόλοιπο αμάξωμα, χωρίς όμως να χάσει την χαρακτηριστική SUV φιλοσοφία του.

Ενώ η γκάμα κινητήρων θα παραμείνει σχεδόν η ίδια, περιλαμβάνοντας 2.0 λίτρων τετρακύλινδρους και 3.0 λίτρων εξακύλινδρους κινητήρες.

 Αναμένεται επίσης μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερη αυτονομία από τις υβριδικές εκδόσεις PHEV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό