16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διέρρευσε η νέα έκδοση της Huracan, που θα παρουσιάσει αύριο η Lamborghini

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομα αυτής Huracan Evo Spyder RWD, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε την ανοιχτή έκδοση της πισωκίνητης ανανεωμένης Huracan. Έτσι, από αύριο το entry-level μοντέλο της ιταλικής εταιρίας θα διαθέτει τέσσερις εκδόσεις: δύο τετρακίνητες, τις Huracan Evo και Huracan Evo Spyder, και δύο πισωκίνητες, τις Huracan Evo RWD και Huracan Evo Spyder RWD.
Για να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, η ηλεκτροϋδραυλική υφασμάτινη οροφή του ιταλικού supercar ανοίγει σε 17 δευτ., και για να κάνεις το “κομμάτι” σου μπορείς να την ανοίξεις ενώ κινείσαι με ταχύτητα μέχρι 50 χλμ/ώρα.

Μηχανικά, το πισωκίνητο μοντέλο φοράει τον 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, απόδοσης 610 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. και 560 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ., με την κίνηση να μεταφέρεται μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Η κλειστή έκδοση της πισκωκίνητης Huracan Evo χρειάζεται 3,3 δευτ. για το 0-100 χλμ/ώρα, και 9,3 δευτ. για το 0-200 χλμ/ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.
Αισθητικά, η Huracan Evo Spyder RWD διαφέρει από την τετρακίνητη έκδοση χάρη στους νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, όπου εμπρός υπάρχει νέο splitter και νέα κάθετα πτερύγια στους μεγαλύτερους αεραγωγούς. Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η κεντρικά τοποθετημένη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, 8.4 ιντσών, που ενσωματώνει Apple CarPlay.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό