22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διέρρευσαν tablet και έξυπνες φορητές συσκευές της Samsung για το 2022

Ειδήσεις Ελλάδα

Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για τη Samsung το 2022 και αυτό δεν αφορά μόνο τα smartphone Galaxy S22. Ακούσαμε πολλές φήμες για τη σειρά Galaxy Tab S8 και τώρα έχουμε κάποιες λεπτομέρειες που διέρρευσαν για τη σειρά tablet, καθώς και λεπτομέρειες για τα σχέδια της Samsung για νέα ασύρματα ακουστικά, smartwatches και φορητούς υπολογιστές για το 2022. Όπως αναφέρεται από την TheElec, το τμήμα που ασχολείται με τα ασύρματα της Samsung, έχει προφανώς μοιραστεί τα επιχειρηματικά του σχέδια για το 2022 με έως και τριάντα σημαντικούς συνεργάτες στη Νότια Κορέα, αποκαλύπτοντας σχέδια παραγωγής και ημερομηνίες.

Οι πληροφορίες μεταφράστηκαν και τοποθετήθηκαν σε έναν προσεγμένο πίνακα από τον χρήστη FrontTron. Aποκαλύπτουν τέσσερις παραλλαγές του Galaxy Tab S8 με μοντέλο Lite, vanilla Tab S8, Tab S8+ και ένα κορυφαίο Tab S8 Ultra. Τα premium μέλη του Tab S8 έχουν προγραμματιστεί να βγουν στην παραγωγή κάποια στιγμή το δεύτερο τρίμηνο του 2020, ενώ το μοντέλο Lite αναμένεται να ακολουθήσει το τέταρτο τρίμηνο. Με βάση τις πληροφορίες, η Samsung θέλει να παράγει 1,6 εκατομμύρια μονάδες Tab S8 Lite και 1,2 εκατομμύρια μονάδες Galaxy Tab S8. Τα μοντέλα Plus και Ultra μάλλον θα κατασκευάζονται σε μικρότερες ποσότητες στις 900.000 και 400.000 μονάδες αντίστοιχα.

Μπορεί να δούμε δύο βασικά tablet, τα Tab A8 και Tab A7 Lite που έχουν προγραμματιστεί να βγουν στην παραγωγή μεταξύ 1ου και τέταρτου τριμήνου 2022 και σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τις premium πλάκες, με 11 εκατομμύρια μονάδες το καθένα.

Στον τομέα των έξυπνων φορητών συσκευών, η Samsung θέλει να παράγει 4,8 εκατομμύρια μονάδες του επερχόμενου Galaxy Watch 5 το 4ο τρίμηνο. Τα Galaxy Buds Pro 2 και Buds Live 2 αναμένονται επίσης κάποια στιγμή κατά την περίοδο του δεύτερου και του τρίτου τριμήνου. Η εταιρεία θέλει επίσης να κατασκευάσει 3,3 εκατομμύρια μονάδες Buds Live 2 και 3,1 εκατομμύρια Buds Pro 2.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό