22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διέρρευσαν renders του iPhone 13/Pro με μικρότερο notch και νέες κάμερες

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Είναι μια μέρα γεμάτη με πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone, το οποίο θα φτάσει στα καταστήματα μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως κάθε φορά άλλωστε. Κάποιοι στο MySmartPrice και το 91Mobiles έχουν CAD renders από τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα το νέο σχεδιασμό.

Σύμφωνα με αυτές τις εικόνες, ο σχεδιασμός παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος του ίδιος, ο οποίος είναι ένα μείγμα του iPhone 4 και του iPhone X. Η οθόνη παραμένει ίδια όπως στα προηγούμενα μοντέλα, αλλά έχουμε αλλαγές στο notch. Έτσι λοιπόν, το σύστημα Face ID με τους αισθητήρες του, βρίσκονται σε σειρά ο ένας δίπλα στον άλλο, δίπλα στην μπροστινή κάμερα. Όμως το ακουστικό έχει μεταφερθεί στην άκρη του πλαισίου.

Αυτή η διάταξη έχει δώσει την δυνατότητα να μικρύνει το notch και αυτό φαίνεται ότι έχει γίνει. Τα renders δείχνουν ένα μικρότερο notch και πλέον και αυτές οι εικόνες έρχονται να επιβεβαιώσουν προηγούμενες εικόνες και φήμες. Δεν είναι μεγάλη αλλαγή, αλλά μετά από 4 γενιές με το ίδιο notch, σίγουρα χρειαζόταν κάτι να γίνει. Σύμφωνα με τις αναφορές, ίσως και να είναι και το πρώτο βήμα ώστε το notch να εξαλειφθεί τελείως, καθώς ο αναλυτής Ming-Chi Kuo λέει ότι η Apple θα υιοθετήσει σχεδιασμό τύπου punch hole το 2022 και ένα σύστημα under-display Face ID μέσα στο 2023.

Σε ότι αφορά τις κάμερες του iPhone 13, αυτές θα έχουν διαγώνια διάταξη και ο αισθητήρας LiDAR λογικά θα χρησιμοποιηθεί μόνο στα Pro μοντέλα. Σε αυτά, η κάμερες θα μείνουν αρκετά ίδιες, τουλάχιστον εμφανισιακά καθώς οι εικόνες δείχνουν ότι θα έχουμε τρεις κάμερες, ένα φλας και ένα μικρόφωνο μέσα στο τετράγωνο σύστημα των καμερών. Οι αισθητήρες έχουν μεγαλώσει σε μέγεθος και θυμίζουν περισσότερο το iPhone 12 Pro Max.

Το iPhone 13 Pro Max αναμένεται να έχει τον μεγαλύτερο και καλύτερο αισθητήρα κάμερας από όλη τη σειρά, η οποία αναμένεται να έχει έναν f/1.8 υπερευρυγώνιο και όχι f/2.4 που υπάρχει στην υπάρχουσα σειρά.

Όλα αυτά θα συνδυάζονται με μια οθόνη 120Hz, η οποία θα χρειάζεται λιγότερη ενέργεια, περίπου 15%-20%, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία.

Άλλες φημολογούμενες πληροφορίες περιλαμβάνουν ένα Touch ID, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του ξανά και έναν νέο Α15 Bionic επεξεργαστή, ο οποίος αναμένεται να μπει σε παραγωγή τον επόμενο μήνα. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένα και θα έχουμε επίσημες πληροφορίες τον Σεπτέμβριο, όπως άλλωστε κάθε χρόνο.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό