20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διέρρευσαν πληροφορίες για την κάμερα και για μία Enhanced Edition

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι στιγμής οι φήμες για το επερχόμενο Xiaomi 12 Ultra είναι περιορισμένες. Καθώς όμως πλησιάζει το πρώτο τρίμηνο του 2022, αρχίζουμε να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Η πρώτη αναφορά προέρχεται από την που αποκαλύπτει κωδικές ονομασίες βασικές προδιαγραφές κάμερας και υποδηλώνει ότι η εταιρεία ετοιμάζει επίσης μία Xiaomi 12 Ultra Enhanced Edition.

Τα δύο τηλέφωνα αναφέρονται στον πηγαίο κώδικα MIUI της Χiaomi με κώδικες ονομασίες Thor και Loki. Το πρώτο ανήκει στο τυπικό Ultra και το Loki φαίνεται να είναι η Enhanced έκδοση. Προς έκπληξή κανενός και οι δύο συσκευές θα τροφοδοτούνται από τον Snapdragon 8 gen1, γνωστό και ως Snapdragon 898.

Στο μπροστινό μέρος της κάμερας έχουμε τον αισθητήρα 50MP GN5 της Samsung, για την κυρία κάμερα. Η κυρία κάμερα ενώνεται με τρεις ακόμη μονάδες 48MP. Υποψιαζόμαστε ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα συνδυαστεί με έναν υπερευρυγώνιο φακό, ενώ το μέγιστο ζουμ στις φωτογραφίες πιστεύεται ότι είναι 120x (ακριβώς όπως το 11 Ultra). Για βίντεο, περιορίζεται στο 15x.

Ένας νέος σένσορας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη αναφέρεται επίσης στην αναφορά, αλλά δεν έχουμε ακόμα δει ποια οφέλη θα προσφέρει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό