21.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Διέλευση Σελήνης στον Καρκίνο: Ενίσχυση Συναισθηματικής Ευαισθησίας και Αναζήτηση Ασφάλειας για Όλα τα Ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, ιδιαίτερα στις 24 Σεπτεμβρίου το βράδυ, η επιρροή της γίνεται πιο έντονη, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά. Αυτή η περίοδος φέρνει ενίσχυση της συναισθηματικής ευαισθησίας, και υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για οικειότητα, ζεστασιά και φροντίδα. Θα νιώσουμε την επιθυμία να είμαστε κοντά στους αγαπημένους μας, να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους και να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας.

Γενική Επίδραση:

Συναισθηματική ευαισθησία: Θα νιώθουμε τα συναισθήματά μας πιο έντονα, και υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να συνδεθούμε συναισθηματικά με τους γύρω μας. Αυτό μπορεί να μας κάνει να αναζητούμε παρηγοριά και φροντίδα από την οικογένεια και τους φίλους μας.
Ανάγκη για ασφάλεια: Θα αισθανθούμε την ανάγκη να βρούμε σταθερότητα και ασφάλεια, είτε αυτό αφορά τα συναισθηματικά μας είτε το περιβάλλον μας. Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία.
Ενίσχυση της διαισθητικότητας: Αυτές τις μέρες, η διαίσθησή μας είναι ισχυρότερη, και θα μπορούμε να αντιληφθούμε ευκολότερα τα συναισθήματα των άλλων.
Προστατευτικότητα: Μπορεί να νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να προστατέψουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά και να φροντίσουμε για τη συναισθηματική τους ευημερία.

Αυτή η επιρροή είναι ιδανική για να αφιερώσουμε χρόνο στο σπίτι, να ασχοληθούμε με τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις και να φροντίσουμε τον εαυτό μας με πιο θρεπτικούς και ανακουφιστικούς τρόπους.

Όταν η Σελήνη περνά στον Καρκίνο, η ενέργεια γίνεται πιο συναισθηματική και έντονα διαισθητική. Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται στο «σπίτι» της, ενισχύοντας τις ποιότητες της φροντίδας, της ευαισθησίας και της ανάγκης για ασφάλεια. Οι επιρροές είναι έντονες στις προσωπικές σχέσεις και την οικογενειακή ζωή. Τα συναισθήματα είναι πιο βαθιά, και υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για συναισθηματική υποστήριξη και προστασία.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια:

Κριός: Αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει πιο εσωστρεφείς και να επικεντρωθείτε στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας.
Ταύρος: Μπορεί να αυξηθεί η ανάγκη για επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Η ευαισθησία σας είναι αυξημένη, και ίσως νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε συναισθήματα.
Δίδυμοι: Τα οικονομικά σας μπορεί να γίνουν πιο σημαντικά αυτές τις μέρες, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια. Ίσως ξοδέψετε περισσότερο για το σπίτι.
Καρκίνος: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, νιώθετε σε απόλυτη αρμονία με τα συναισθήματά σας. Είναι καλή στιγμή για προσωπική φροντίδα και ανανέωση.
Λέων: Θα χρειαστείτε χρόνο για εσωστρέφεια και ξεκούραση. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή και να φροντίσετε τον εαυτό σας.
Παρθένος: Οι φίλοι και οι κοινωνικές σας επαφές θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Μπορεί να νιώσετε πιο υποστηρικτικοί προς τους άλλους, αλλά και να λάβετε βοήθεια από φίλους.
Ζυγός: Η καριέρα και η επαγγελματική σας ζωή θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ίσως θελήσετε να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας στον χώρο εργασίας με περισσότερη φροντίδα και ενσυναίσθηση.
Σκορπιός: Θα νιώσετε την ανάγκη για πνευματική αναζήτηση ή μάθηση. Η ενασχόληση με φιλοσοφικά θέματα και συναισθηματικές συνδέσεις με ανθρώπους από μακριά θα είναι έντονη.
Τοξότης: Αυτή η διέλευση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα ή θέματα κοινών πόρων με το σύντροφό σας.
Αιγόκερως: Η προσοχή σας θα στραφεί στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις προσωπικές και ρομαντικές. Μπορεί να θελήσετε να εμβαθύνετε σε μια σχέση ή να αναζητήσετε μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα.
Υδροχόος: Εργασία και καθημερινότητα θα γίνουν σημαντικά θέματα. Ίσως νιώσετε ότι πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και την προσωπική σας ευεξία.
Ιχθύες: Η δημιουργικότητα και η ευαισθησία σας θα είναι έντονες. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που σας γεμίζει συναισθηματικά, όπως η τέχνη ή η δημιουργική έκφραση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό