24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Διάσημος Youtuber του Ρονάλντο έσπασε τη… τηλεόραση όταν ο Πορτογάλος τον πέρασε σε εγγραφές [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, άνοιξε λογαριασμό στο YouTube και κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ. Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του, ο Speed, δεν άντεξε πως ο Πορτογάλος σταρ τον πέρασε σε εγγραφές στην γνωστή πλατφόρμα και έσπασε την… τηλεόρασή του. 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Speed, έχει φτιάξει το πολυτελές αυτοκίνητό του με την πρόσοψη του Ρονάλντο στο καπό.

Επίσης, ο διάσημος δημιουργός βίντεο, επισκέφτηκε την Ελλάδα στα μέσα του Ιουνίου. Εκεί, ένας φίλος του, του έδειξε το σήμα της… ΑΕΚ και ο ίδιος αποφάσισε να υποστηρίζει από την Ελλάδα την Ένωση. 

Ο Ρονάλντο βαδίζει στα 40 του χρόνια και πλέον μικρή σημασία έχει το τι κάνει αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο, μπροστά στα θρυλικά του κατορθώματα αλλά και απέναντι στην αξεπέραστη περσόνα που τον συνοδεύσει παγκοσμίως.

Την αποκάλυψη της πλακέτας του YouTube την έκανε στο υπερπολυτελές σπίτι του, με τα παιδιά του να ξετρελαίνονται από χαρά και τον ίδιο να την παρουσιάζει ως δώρο προς την αγαπημένη του οικογένεια. Για την ιστορία αλλά και για να τονιστεί το μέγεθος του επιτεύγματος, η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ανήκε σε ένα κανάλι που «είχε» σπάσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων σε… 132 ημέρες, με τον Πορτογάλο σούπερσταρ της Αλ Νασρ να… διαλύει το ρεκόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό