19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δημόσια έκκληση υπέρ της Παλιοσπύρου στην υπόθεση με το βιτριόλι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αννίτα Ναθαναήλ στέκεται για ακόμα μία φορά στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πέρασε ενάμισης χρόνος από τότε που η Παλιοσπύρου έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, μια είδηση που έκσασε σαν βόμβα…άλλης δεκαετίας.

Κι όμως, συνέβη στ’ αλήθεια.Η Αννίτα Ναθαναήλ, λοιπόν, εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει μια καμπάνια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί η άτυχη η Ιωάννα και να καταφέρει να προχωρήσει στις απαιτούμενες επεμβάσεις, με αφορμή την επερχόμενη δίκη στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή επιχειρηματίας, εν όψει της δίκης η ημερομηνία της οποίας πλησιάζει, έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση.Ουσιαστικά, μας καλεί να σταθούμε στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία πέρασε πολύ δύσκολες ώρες και συνεχίζει να περνάει…

Έγραψε συγκεκριμένα η Ναθαναήλ:“Από τον Ιανουάριο του 2021 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που υπέφερε τα πάνδεινα όταν δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, μπήκε μέσα στη ζωή μου.

Στο πλευρό της βίωνα τον πόνο και την αγωνία της σε καθημερινή βάση. Σε λίγες ημέρες, στις 15.9 ξεκινάει η δίκη της τόσο άδικης επίθεσής της γι’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε η Έφη Κακαράντζουλα.

Θα είναι μια κρίσιμη δίκη όχι μόνο για την Ιωάννα αλλά και για όλες τις γυναίκες που βίωσαν ακραία βία – μερικές εκ των οποίων δε γνωρίζουμε καν το όνομά τους – και οι οποίες δε θα έχουν την ευκαιρία να ακουστούν σε ένα ακροατήριο γιατί δεν τα κατάφεραν…

Ο λόγος για την Κάρολάιν, τη Γαρυφαλλιά, την Κωνσταντίνα της Μακρυνίτσας, τη γυναίκα από την Δάφνη και άλλες πολλές γυναίκες που υπέκυψαν στη βία…Γιατί η Ιωάννα είναι το μόνο θύμα εν ζωή, μιας σειράς στυγερών εγκλημάτων που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη και δε θέλουμε ποτέ να ξανασυμβεί κάτι τόσο αποτρόπαιο σε καμία γυναίκα”.

Και συμπλήρωσε στην λεζάντα της:“«15/9 είναι η δίκη της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με το βιτριόλι.

Πρέπει να σταθούμε όλοι δίπλα στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου και εμμέσως δίπλα σ’όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα ακραίας βίας τους τελευταίους μήνες αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να επιζήσουν.

Η Ιωάννα είναι η μοναδική γυναίκα-θύμα που επέζησε ανάμεσά τους..»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό