28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημοσιογράφος Guardian: Ημουν στην Ελλάδα, έγινα ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είχε όλες τις αποφάσεις υπέρ του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συζήτηση που είχε, με τους ακολούθους του στο Twitter, ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Guardian, ο Μάρτιν Μπέλαμ, αναφέρθηκε στις ομάδες των οποίων είναι οπαδός.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις ελληνικές ομάδες, όπως τις έζησε από κοντά. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως έγινε ΑΕΚ, προσθέτοντας πως ο Ολυμπιακός είχε όλες τις αποφάσεις υπέρ του.

Συγκεκριμένα, ο Μπέλαμ έγραψε το εξής: “Όταν ζούσα στην Ελλάδα. Ολυμπιακός; Γαμ…!, γ…νη ομάδα που κατά κάποιο τρόπο κάθε απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έβγαινε υπέρ της. Ο Παναθηναϊκός; Γαμ…! Εγώ είμαι με την ΑΕΚ που δεν είναι δημοφιλής (χρησιμοποιεί τη λέξη unfashionable που κυρίως σημαίνει ντεμοντέ). Φοράω ακόμα το καπέλο της ΑΕΚ για να πάω στην Όριεντ το χειμώνα”.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Επίσης, ειλικρινά ο βαθμός στον οποίο ο Ολυμπιακός ήταν τόσο συνδεδεμένος με το πολιτικό κατεστημένο και τη ζωή της χώρας, ήταν τόσο γαμ@@@. Ένιωθες σαν να υπήρχε μία εθνική κρίση αν έχαναν ένα παιχνίδι»!

When I lived in Greece. Olympiacos? Fuck off, fucking establishment team that somehow every Greek FA decision comes out in favour of. Panathinaikos? Fuck them too. It’s unfashionable AEK Athens for me. Still wear an AEK hat to go over Orient in the winter

— Martin Belam (@MartinBelam) May 7, 2020

Ο Μπέλαμ είναι επικεφαλής του τμήματος των social media στην Guardian.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο προφίλ του στα social media, είναι δημοσιογράφος και δημιουργός ψηφιακών προϊόντων για σχεδόν 20 χρόνια. Έχει εργαστεί στη Mirror Online, στη Sony και στο BBC. Έχει γράψει και επιμεληθεί βιβλία για τη σειρά Guardian Shorts για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Facebook και το Doctor Who.

Για τις αγαπημένες του ομάδες, σε Ιταλία και Ισπανία, ο Μπέλαμ έγραψε: “Υποστηρίζω την Ίντερ γιατί όταν το κανάλι 4 άρχισε να δείχνει ιταλικό ποδόσφαιρο στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Μίλαν κέρδιζε τα πάντα, οπότε γαμ… αυτά τα παιδιά. Και υποστηρίζω την Εσπανιόλ επειδή πήγα στη Βαρκελώνη και την είδα σε ένα παιχνίδι…”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό