20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δημοσίευμα στην Ισπανία: «Επαφή Ρεάλ με Σλούκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το έγκυρο μπασκετικό σάιτ Encestando στην Ισπανία αναφέρει πως η Ρεάλ έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τον Κώστα Σλούκα

Ισχυρό ανταγωνιστή φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του για να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα. Σύμφωνα με το έγκυρο ισπανικό σάιτ Encestando, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει επαφές με την πλευρά του 33χρονου γκαρντ και θέλει πολύ να τον αποκτήσει.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν αποφασίσει ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση στη θέση του πλέι μέικερ και γι’ αυτό θα αποκτήσουν δύο το καλοκαίρι. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα αποχωρήσει αφού δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, για τον οποίο υπάρχει οψιόν, κλείνει τον Ιούνιο τα 37 και δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν.

Οι Μαδριλένοι είχαν ενδιαφερθεί για τον Λορέντζο Μπράουν, που όμως υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Μακάμπι, αλλά και για τον Φακούντο Καμπάτσο, που όμως είναι μια πολύπλοκη υπόθεση λόγω των χρημάτων που οφείλει ο παίκτης στον σύλλογο (!) για το buy out που είχε αναλάβει να πληρώσει ο ίδιος για να πάει στο ΝΒΑ πριν από δύο χρόνια.

Κάπως έτσι στο κάδρο μπήκε ο Σλούκας, που-όπως σημειώνει το δημοσίευμα-δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να τον κρατήσει για να μην αποδυναμωθεί κι άλλο ο ελληνικός κορμός του με την αποχώρηση του Ντόρσεϊ πέρσι και πιθανώς του Βεζένκοφ για το ΝΒΑ το καλοκαίρι.

Ο Σλούκας φέτος έχει 11 πόντους, 6,4 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό