23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημητρακόπουλος στον ΣΚΑΪ: Η Εύα Καϊλή επιστρέφει στο Ευρωκοινοβούλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν κρίνει το ευρωκοινοβούλιο ότι παραβιάστηκε η ασυλία της αντιπροέδρου, τότε όλες οι πράξεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακυρώνονται» δήλωσε ο συνήγορός της

Ελεύθερη από τον κα’τοίκον περιορισμό και χωρίς βραχιολάκι είναι από εχθές η Εύα Καϊλή, με μόνο όρο να μην βγει από το Βέλγιο.

Διαβάστε αναλυτικά: Οι προϋποθέσεις για την άρση της ηλεκτρονικής επιτήρησης της Εύας Καϊλή

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Θα πάει την επόμενη εβδομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα αρχίσει να  ασκεί τα καθήκοντα της, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο  Μιχάλης Δημητρακόπουλος,  συνήγορος της Εύας Καϊλή.

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Παράλληλα, θα καταθέσει αίτημα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για να ερευνηθεί εάν υπήρξε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας από την πλευρά των ανακριτικών αρχών. 

Αν κρίνει το ευρωκοινοβούλιο ότι παραβιάστηκε η ασυλία της ευρωβουλευτού, τότε όλες οι πράξεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής ακυρώνονται.

«Θα αργήσει πολύ το δικαστήριο ενώ μπορεί να λήξει η διαδικασία χωρίς να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο – αν τελικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν δεν είναι αρκετά για δίκη» είπε ακόμα ο κος Δημητρακόπουλος. 

Επανέλαβε ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα στα χρήματα, δεν ήταν δικά της και ότι η Ευα Καιλή θα αθωωθεί. 

Εγκέφαλος αυτής της «αθλιότητας» ήταν ο Αντόνιο Παντσέρι, από τον οποίο προέρχεται το 95% των χρημάτων στην επίμαχη βαλίτσα, δήλωσε ο συνήγορος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Τέλος, ο κος Δημητρακόπουλος επανέλαβε ότι οι σχέσεις της Καϊλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη ήταν πάντοτε πολύ άσχημες , τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό