31.2 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: «Χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί» – Τι λέει η σύντροφός του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο σπίτι του αναρρώνει ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εξιτήριο που έλαβε πριν από λίγες μέρες από το νοσοκομείο Τζάνειο, όπου είχε νοσηλευθεί μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάιο.

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι επέστρεψε στο σπίτι του από το κέντρο αποκατάστασης και χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει. Συγκεκριμένα, η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα ανέφερε: «Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά-σιγά.

Το μήνυμά του το έδωσε, πιστεύω. Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω απ’ όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος».

Ροκάρει με την κιθάρα του και αποθεώνεται

Ο Δημήτρης Σταρόβας πριν πέντε μέρες (25/6)ανέβασε βίντεο στο Instagram,όπου παίζει κιθάρα και οι ακόλουθοί του του στέλνουν την αγάπη τους.

Ο Δημήτρης Σταρόβας σολάρει με την κιθάρα του και γνωρίζει την αποθέωση στα σχόλια, ενώ ο ίδιος μόλις τελειώνει το κομμάτι, κάνει νεύμα ότι το έπαιξε «έτσι κι έτσι».

Βέβαια, οι ακόλουθοί του έχουν αντίθετη άποψη. Ξεχωρίζουν τα σχόλια του Μίλτου Πασχαλίδη, που αναφέρει: «Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!!», της Σμαράγδας Καρύδη που γράφει: «Είσαι ο καλύτερος», ενώ αμέτρητοι είναι εκείνοι που εκφράζουν την αγάπη του στον Δημήτρη Σταρόβα, ποστάροντας κόκκινες καρδιές. 

Το πρώτο μήνυμα

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο και την επιστροφή στην κανονικότητα, ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ανεβάσει ένα συγκλονιστικό βίντεο, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να κρυβόμαστε».

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα» λέει στο βίντεο.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό