35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Τι είπε η σύντροφός του – «Δίνει αγώνα να μιλήσει όπως πριν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» η σύντροφός του  Άννα Σταθάκη. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός και μουσικός είναι συνεχώς στο σπίτι και φροντίζει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών του, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του:

«Ο Δημήτρης δίνει τον αγώνα του να ξαναμιλήσει όπως πριν. Είναι όλο και καλύτερα δόξα τω Θεώ. Δεν έχει βγει από το σπίτι, κάνει τις θεραπείες του και παίζει κιθάρα», είπε η Άννα Σταθάκη, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συντρόφου της.

Το εξιτήριο 

Σημειώνεται πως εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο πήρε την Τετάρτη (29/5) ο Δημήτρης Σταρόβας, δύο περίπου εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Εμφανώς συγκινημένος και με τη συνοδεία ενός φίλου του, ο 61χρονος ηθοποιός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και χαιρέτησε με πολύ ευγένεια τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.  Αυτό που είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, μάλιστα, είναι το μήνυμα που έγραφε η μπλούζα του το οποίο ήταν: «Μην παραιτείσαι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή της η σύντροφός του Άννα Σταθάκη δεν έλειψε από το πλευρό του, ενώ από τους πρώτους που μίλησαν δημόσια για την περιπέτεια του ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το επόμενο πρωί από το περιστατικό: 

«Είναι μια δύσκολη μέρα από χθες, αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να λέω πράγματα, γιατί ούτε εκπρόσωπος της οικογένειας είμαι, εννοώ μιλάω με την Άννα κάθε μισή ώρα. Όλοι αγαπάμε τον Δημήτρη… Ο Δημήτρης είναι σαν αδελφός μου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και θέλουμε να πάνε όλα καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό