25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Ροκάρει με την κιθάρα του και αποθεώνεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Σχεδόν έναν μήνα μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Τζάνειο, όπου νοσηλεύτηκε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας επανήλθε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε συγκλονίσει με την πρώτη του ανάρτηση μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει κιθάρα. 

Ο Δημήτρης Σταρόβας σολάρει με την κιθάρα του και γνωρίζει την αποθέωση στα σχόλια, ενώ ο ίδιος μόλις τελειώνει το κομμάτι, κάνει νεύμα ότι το έπαιξε «έτσι κι έτσι».

Βέβαια, οι ακόλουθοί του έχουν αντίθετη άποψη. Ξεχωρίζουν τα σχόλια του Μίλτου Πασχαλίδη, που αναφέρει: «Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!!», της Σμαράγδας Καρύδη που γράφει: «Είσαι ο καλύτερος», ενώ αμέτρητοι είναι εκείνοι που εκφράζουν την αγάπη του στον Δημήτρη Σταρόβα, ποστάροντας κόκκινες καρδιές. 

Το πρώτο μήνυμα

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο και την επιστροφή στην κανονικότητα, ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ανεβάσει ένα συγκλονιστικό βίντεο, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να κρυβόμαστε».

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα» λέει στο βίντεο.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό