25.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Η throwback φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Σταρόβας, που δε χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αγάπη του για τη σύντροφό του, έκανε μία τρυφερή αφιέρωση με αφορμή τα γενέθλιά της. Ο ίδιος ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών που τράβηξε πριν 8 χρόνια, με την Άννα Σταθάκη να πρωταγωνιστεί σε όλες τις λήψεις.

«Η πρώτη φορά που σε φωτογράφισα πριν από 8 χρόνια σαν σήμερα! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα ΚΑΜΠΙΑ μου πολύτιμη!», έγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας στο post του στο Instagram.

Οι δυο τους πορεύονται μαζί εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη σχέση βασισμένη στην αγάπη και τον σεβασμό.

Πρόσφατα που ο γνωστός καλλιτέχνης πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, η Άννα Σταθάκη δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του και ήταν το στήριγμα που χρειαζόταν στις δύσκολες στιγμές που έζησε.

Τα συγκλονιστικά βίντεο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Πριν λίγο καιρό ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε σε όλους μας μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο εξηγούσε την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα» λέει στο βίντεο.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Λίγες μέρες μετά μοιράστηκε ένα βίντεο παίζοντας κιθάρα.  Ο Δημήτρης Σταρόβας σολάρει με την κιθάρα του και γνωρίζει την αποθέωση στα σχόλια, ενώ ο ίδιος μόλις τελειώνει το κομμάτι, κάνει νεύμα ότι το έπαιξε «έτσι κι έτσι».

Βέβαια, οι ακόλουθοί του έχουν αντίθετη άποψη…. Ξεχωρίζουν τα σχόλια του Μίλτου Πασχαλίδη, που αναφέρει: «Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!!», της Σμαράγδας Καρύδη που γράφει: «Είσαι ο καλύτερος», ενώ αμέτρητοι είναι εκείνοι που εκφράζουν την αγάπη του στον Δημήτρη Σταρόβα, ποστάροντας κόκκινες καρδιές. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό