31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Ανέβασε συγκλονιστικό βίντεο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει στο σπίτι του και προσπαθεί να επανέλθει σε καλή κατάσταση, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Από το πλευρό του δεν λείπει η Άννα Σταθάκη, η γυναίκα με την οποία ο μουσικός είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια.

Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου και πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, στις 29 του μήνα, δύο εβδομάδες μετά, βαθιά συγκινημένος.

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο και την επιστροφή στη κανονικότητα, ο Δημήτρης Σταρόβας, προσπαθεί να επαναφέρει την ομιλία του, κάτι που δεν ήθελε να κρύψει και γι αυτό ανέβασε ένα βίντεο, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να κρυβόμαστε».

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα» λέει στο βίντεο.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Αρναούτογλου για Σταρόβα – «Περάσαμε δύσκολα»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα: «Μιλάω με την Άννα, πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει λίγο χρόνο, είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα.

Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρώι, ήταν μια χαρά μέχρι τις 10 και 10 και 5, είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε δεν θα το πιστέψετε, καταλάθος βρέθηκε η Άννα εκείνη την ώρα εκεί. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό