22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημήτρης Παπανώτας: Επικό κατσάδιασμα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Αντί να κάτσεις στα αυγά σου…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες είναι ραγδαίες με τον Δημήτρη Παπανώτα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. Το αποκάλυψε άλλωστε ο ίδιος σήμερα κατά τη διάρκεια εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Radio.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας όταν ερωτήθηκε για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και αν σκέφτεται να τη διεκδικήσει, απάντησε «να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει», χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Διαβάζοντας λοιπόν τα όσα ειπώθηκαν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, η οποία έμμεσα «κατσάδιασε» τον δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της πρόβας του Happy Day εν όψει της πρεμιέρας του την ερχόμενη Δευτέρα (16/9) στον Alpha. 

Σε story που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή – μεταξύ άλλων – προτρέπει τον Δημήτρη Παπανώτα «να κάτσει στα αυγά του» που θέλει «προεδριλίκια». 

«Συγγνώμη, στην πρόβα, μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα, που πρέπει να είμαι ήρεμη και να έχω καλή διάθεση, διαβάζω ότι διεκδικείς την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;», ρώτησε η παρουσιάστρια τον συνεργάτη της. 

«Είπα ότι το σκέφτομαι και θα έπρεπε να είσαι ευτυχής που θα κάνεις εκπομπή με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», της απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Μυαλό δεν βάζει! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, να κάνουμε Happy Day, θες προεδριλίκια;», τον ρώτησε τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον προειδοποίησε με μεγάλη δόση χιούμορ: «Τη Δευτέρα εδώ θα είσαι, 7:45 εδώ. Πρόσεξε τι θα δηλώσεις και τι θα κάνεις! Μη με ταράξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Από πλευράς του ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Τη Δευτέρα θα σας πω λεπτομέρειες, θα το σκεφτώ μέσα στο σαββατοκύριακο και θα σας πω».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναδειχθεί υποψήφιος στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Τον Απρίλιο, όμως, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αποφασίσει την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο μετά τις αντιδράσεις, με βασική εκπρόσωπο τη Σοφία Μπεκατώρου, για παλαιότερες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα στις οποίες είχε αναφέρει ότι «εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό