18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι όλα καλά με την Ελένη Μενεγάκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη θέση του στο πάνελ.

«Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, ζω μέσα από αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι κι επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω ενέργεια και ισορροπώ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια, σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή: «Δεν θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπω τώρα και δεν θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις.

Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί καλά. Θέλω να είμαι σε αυτήν τη παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό