22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημήτρης Λάλος: «Έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα σ’ αυτόν τον άνθρωπο… δεν μετανιώνω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει τον Δημήτρη Λάλο στην σειρά του Alpha «Τιμωρός» και με αφορμή τον νέο ρόλο, ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο που αφήνει πίσω του. 

«Αν δεν είχε μπει στη ζωή μου ο «Σασμός» θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. ‘Οπως όλα στη ζωή μας, αν δε μπουν στη ζωή μας θα είναι όλα διαφορετικά. Με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου είμαστε ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Καταφέραμε μαζί να φτιάξουμε ένα εμβληματικό ζευγάρι που ο κόσμος το αγάπησε και θα το θυμάται φαντάζομαι στον καιρό που θα έρθει.

Γνωρίζω ότι ο κόσμος για καιρό μπορεί να με λέει Μαθιό αλλά δε με πειράζει. Για τον ηθοποιό είναι πάντα ευχή και κατάρα να κάνει μια επιτυχία. Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε μια επιτυχία και μετά λέμε «αχ θα με θυμούνται γι’ αυτό. Δεν πειράζει… Χαίρομαι που ήταν ο «Σασμός» και ο Μαθιός. Τον αγάπησα πάρα πολύ ως χαρακτήρα, του έδωσα όλη μου την ψυχή. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα σε αυτόν τον άνθρωπο και η αγάπη που πήρα πίσω από τον κόσμο ήταν ανάλογη. Δε μετανιώνω γι’ αυτά και πιστεύω ότι δεν γίνονται και εύκολα» είπε ο Δημήτρης Λάλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Όσο για το τι είναι αυτό που τον γοητεύει στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου με την οποία θα συνεργαστούν στην επερχόμενη θεατρική παράσταση; «Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά, αλλά και όχι μόνο. Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο, τη στιγμή. Ο ρόλος δεν είναι μόνο μια γενική αίσθηση, αλλά και η στιγμή την ώρα που παίζεις, πώς χειραγωγείς τον χρόνο την ώρα που γράφουν οι κάμερες. Νομίζω αυτό είναι το υπέρτατο του ηθοποιού… η χειραγώγηση του χρόνου, το πώς αντιλαμβάνεσαι τον χρόνο την στιγμή που συμβαίνουν τα πράγματα. Με τη Μαριλίτα κάπως έχουμε ταιριάξει σε αυτό, γι’ αυτό και καταφέραμε να κάνουμε αυτό το πολύ δυνατό ζευγάρι» αρκέστηκε να πει, χωρίς να αναφερθεί στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό