24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: «Υπάρχουν επιπλοκές, χρειάζεται πολύς χρόνος» λέει η Ματίνα Παγώνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υγεία του Δημήτρης Κόκοτα που νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου 2024 μετά από το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών του J2US, παραμένει σταθερή έχοντας ακόμη κάποιες επιπλοκές με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο μέχρι την ανάρρωσή του.

Το πρωί της Τετάρτης(26/6) μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του ερμηνευτή συνεχίζει να είναι δύσκολη και απαιτείται χρόνος.

«Παραμένει σταθερή η κατάστασή του, αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο, όπως συνέβη εξ αρχής. Γίνονται όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος κλπ για να δούμε την πορεία. Θέλει ακόμα μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε από την αρχή αυτή η ιστορία επιπλοκές. Ο ίδιος τις πολέμησε. Τώρα χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη.

Ερωτηθείσα για τις επιπλοκές που προέκυψαν, η ίδια διευκρίνισε «κάθε επιπλοκή νόσου εξαρτάται από τον οργανισμό και την εξέλιξη του κάθε ασθενούς, γι ‘αυτό συχνά – αν και ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται- εμείς οι γιατροί λέμε ότι κάθε ασθενής είναι διαφορετικός. Κάθε άνθρωπος το πολεμάει διαφορετικά. Εμείς ευχόμαστε να γίνει καλά όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να επιστρέψει υγιής σπίτι του, είπαμε θέλει χρόνο».

Κλείνοντας, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε «Στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί κάποια πράγματα είναι προσωπικά δεδομένα και δεν λέγονται στην τηλεόραση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό