25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά πάντων: «Να παραιτηθούν όλοι από την ΚΕΔ και την ΕΟΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πράσινοι είναι ξανά πρωταθλητές Ελλάδος, για 40η φορά στην ιστορία τους. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού και παρά το Πρωτάθλημα που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε τόσο στην ΕΟΚ όσο και στη ΚΕΔ και ζήτησε από όλους να παραιτηθούν. 

«Όταν στήναμε την ομάδα, είχαμε σχεδιάσει να φτιάξουμε μια ομάδα, που να μπορεί να κερδίζει τους πάντες. Και τη διαιτησία. Δυστυχώς απ’ ό,τι φάνηκε δεν είχαμε φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο πρέπει να ξαναρχίσουμε τη δουλειά, να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα, ώστε να μην έχουμε αυτά τα ευτράπελα που είχαμε στους τελικούς.

Εγώ πραγματικά ζητάω δημόσια και στην τηλεόραση ότι πρέπει όλη η ΕΟΚ και όλη η ΚΕΔ να παραιτηθεί. Αυτά τα οποία είδαμε και στους πέντε τελικούς είναι ντροπή. Ο κόσμος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι κοντά στην ομάδα. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ότι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακκούβες.

Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε και σε μια λακκούβα μέσα. Έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Μόνο αυτό θέλω να ζητήσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού και να τον ευχαριστήσω για όλη αυτή τη στήριξη που μάς παρείχε φέτος. Είναι ο καλύτερος λαός του πλανήτη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό