35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ένταση μετά το Game 2 των τελικών της Basket League συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 92-86 του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον Αϊζέια Κάνααν να πιάνεται στα… χέρια με τον Κώστα Σλούκα, σε μία φάση που αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή ο Εργκίν Αταμάν.

Η «πράσινη» ΚΑΕ διατηρεί παράπονα για την διαιτησία, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τα εκφράζει μέσω story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να πραγματοποιεί καταγγελία και να αποκαλεί τα όσα ειπώθηκαν «εμετικά»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ένα καινούργιο του story στο Instagram έκανε λόγο για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ ανέφερε πως κάνει σκέψεις αποχής από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας.

dpg7000 // Instagram
Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία…που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει τη φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος…Το να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο.

Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό