Home Lifestyle Δημήτρης Ήμελλος: To spoiler για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού»

Δημήτρης Ήμελλος: To spoiler για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, 12:40

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «ALPHA Tώρα» ήταν  ο Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό όταν υποδύθηκε τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Ο Δημήτρης Ήμελλος απάντησε μεταξύ άλλων και στο μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει όλους τους τηλεθεατές της σειράς από το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν, «για ποιον φόνο συνελήφθη τελικά ο Μαθιός;».

«Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους.

Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ήμελλος.
Όσο για τη σχέση Αντώνη – Μαρίνας ο Δημήτρης Ήμελλος είπε: «Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι.

Το πότε θα το δούμε! Η επιτυχία του Σασμού οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version