14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ήμελλος: To spoiler για τη δεύτερη σεζόν του «Σασμού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, 12:40

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «ALPHA Tώρα» ήταν  ο Δημήτρης Ήμελλος, ο οποίος έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό όταν υποδύθηκε τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Ο Δημήτρης Ήμελλος απάντησε μεταξύ άλλων και στο μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει όλους τους τηλεθεατές της σειράς από το τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή σεζόν, «για ποιον φόνο συνελήφθη τελικά ο Μαθιός;».

«Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους.

Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ήμελλος.
Όσο για τη σχέση Αντώνη – Μαρίνας ο Δημήτρης Ήμελλος είπε: «Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει να χαρεί ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί, θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι.

Το πότε θα το δούμε! Η επιτυχία του Σασμού οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό