18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δηλώνει ότι θέλει να δει το Bitcoin να πετυχαίνει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να φαίνεται κάπως οξύμωρο, αλλά ο Elon Musk δηλώνει ότι έχει επενδύσει στο Bitcoin και θέλει να το δει να πετυχαίνει. Οι δηλώσεις του Elon Musk είναι καθοριστικές για την πορεία των κρυπτονομισμάτων.

Μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις και τα tweets του, τα οποία οδήγησαν σε καθίζηση την αξία του Bitcoin, ο Elon Musk έρχεται να μας ενημερώσει ότι είναι ένας από τους υποστηρικτές της οικονομίας των κρυπτονομισμάτων, καθώς έχει επενδύσει σε Bitcoin και θέλει να το δει να σημειώνει οικονομική άνοδο.

Ο Elon Musk εμφανίστηκε στο B Word event, μαζί με τον ιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, στο πλαίσιο του οποίου εξήγησε ότι πέρα από τις επενδύσεις του σε εταιρείες όπως η Tesla και η SpaceX, έχει επενδύσει αρκετά σε Bitcoin, Ethereum και Dogecoin. Μάλιστα, σημείωσε ότι και οι εταιρείες του, δηλαδή τόσο η Tesla όσο και η SpaceX διαθέτουν Bitcoin.

O Elon Musk εμφανίζεται ως υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων που μερικές ημέρες πριν είχε ονομάσει ως απάτη (η περίπτωση του Dogecoin), τονίζοντας ότι εάν πέσει πολύ η αξία του Bitcoin, ο ίδιος χάνει πολλά χρήματα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό