Home Lifestyle «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου»

«Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πιο πρόσωπο διαφώνησαν

Έντονη στιχομυθία είχαν στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με αφορμή τον νέο αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο. Ο Θεοτοκάτος είχε αποκαλέσει τους ομοφυλόφιλους «ανθρώπους με κουσούρι».

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 προβλήθηκε ένα άλλο απόσπασμα με παλιότερες δηλώσεις του στις 9/12/2019 όπου μιλούσε για τη θρησκεία, τους αλλοδαπούς και τις εκτρώσεις. «Δεν δέχεται ο κ. Θεοτοκάτος ότι αν έρθει π.χ. ένα ζευγάρι από την Αλβανία και γεννήσει ένα παιδάκι, ότι είναι ελληνόπουλο» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Φαίη Σκορδά είπε «ένας άνθρωπος που έχει τέτοιες απόψεις στις όποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το κοινό στην όποια απόφαση;».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από χθες επέμενε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας πρέπει να τοποθετηθεί επί των απόψεων του κ. Θεοτοκάτου, επεσήμανε: «Μου δίνεις το καλύτερο πάτημα να πω ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο εδώ είναι η απουσία του υποτίθεται μοντέρνου δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα».

«Σε παρακαλώ… Ο άνθρωπος είναι, επειδή τον γνωρίζω. Τι σημαίνει το υποτιθέμενο;» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Μην με παρακαλάς καθόλου. Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου εδώ. Υποτιθέμενα είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να μην σύρεται δύο μέρες η ιστορία αυτή. Είναι άρρωστος; Μια χαρά είναι» απάντησε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version