20.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δε θα κατασκευαστεί το Polo R των 300 ίππων

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το Audi A1 έως το Q8 (και πιθανότατα το Q9), υπάρχει πάντα η έκδοση επιδόσεων S, κάτι που είναι γνωστό για τη γερμανική μάρκα.

Ωστόσο, η μητρική της εταιρεία, η Volkswagen, δεν ακολουθεί την ίδια τακτική με τη σειρά της. Σίγουρα, η εταιρεία αναβαθμίζει τη σειρά R της, με το T-Roc R να κυκλοφορεί στις αρχές του περασμένου έτους και το Touareg R να κάνει ντεμπούτο τον περασμένο μήνα. Ακόμη και η ηλεκτρική σειρά VW ID θα έχει έκδοση R.

Το Golf R είναι ήδη σε εξέλιξη και η VW είναι αρκετά σίγουρη για το γοητευτικό Golf , που το ονομάζει απόλυτη μηχανή οδήγησης.

Αλλά το Golf R θα είναι το μικρότερο R, σύμφωνα με τον επικεφαλής της VW R, Jost Capito, σε πρόσφατη συνέντευξη στο Throttle Car, γιατί δεν θα υπάρξει το Polo R.

“Το Polo δεν θα λειτουργούσε, υπάρχει ενδιαφέρον από τους πελάτες, αλλά ο όγκος θα ήταν πολύ χαμηλός και το κόστος θα ήταν πολύ υψηλό”, εξήγησε.

Η ζήτηση είναι η κύρια κινητήρια δύναμη για μια μάρκα να εισαγάγει ένα νέο μοντέλο, οπότε αν η VW δεν θεωρεί το Polo R ως μοντέλο υψηλής ζήτησης, σίγουρα δεν θα δαπανήσει τόσο πολύ για την ανάπτυξη ενός.

Οι φήμες για το Polo R ξεκίνησαν το 2014, όταν η Volkswagen ανακοίνωσε ότι δεν θα κατασκευαστεί. Ωστόσο, το 2017 κυκλοφόρησε ότι το Polo R των 300 ίππων βρίσκεται ήδη στη φάση δοκιμών.

Αλλά και πάλι, με την επιβεβαίωση του Capito, φαίνεται ότι όλες οι ελπίδες για ένα Polo R χάνονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό