35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δεύτερη στο FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier η Εθνική Γυναικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Την 2η θέση στο FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier κατέλαβε η Εθνική Γυναικών της Κύπρου, χάνοντας με 21-12 στον τελικό από το Αζερμπαϊτζάν.

To πάλεψε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι το Αζερμπαϊτζάν, όμως εν τέλει η Εθνική Γυναικών περιορίστηκε στη δεύτερη θέση στο FIBA 3×3 Europe Cup Qualifier, χάνοντας στον τελικό με 21-12.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα έδωσε όλα κόντρα σε μία ομάδα που φιγουράρει πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη (σ.σ. συγκεκριμένα βρίσκεται στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης), έχοντας ήδη εξασφαλίσει πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία της προς τον τελικό η Εθνική Γυναικών συμμετείχε στον δεύτερο όμιλο, όπου πήρε τρεις νίκες. Κέρδισε με 17-14 το Κόσοβο, με 16-9 την Ανδόρα και με 16-13 την Ιρλανδία, ενώ στη συνέχεια πήρε την πρόκριση για τον τελικό κερδίζοντας στην ημιτελική φάση με 18-16 το Λουξεμβούργο.

Την Εθνική Γυναικών αποτελούσαν οι Ελένη Πηλακούτα, Παναγιώτα Κυριάκου, Μαρίσσα Πάγκαλος Αριέλλα και Παναγιώτα Θεμιστοκλέους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό