12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεύτερη σερί νίκη του Παναθηναϊκού – Νέο… θύμα η Βιλερμπάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πράσινοι επικράτησαν με 77-58

Με την άμυνα να διαλύει κάθε επιθετικό πλάνο της Βιλερμπάν και τον Ντουέιν Μπέικον να σημειώνει career high σε πόντους, ο Παναθηναϊκός έκλεισε δίχως απώλειες τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, δείχνοντας σημάδια αγωνιστικής ανόδου.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν άνετα με 77-58 στο ΟΑΚΑ, για τη 10η αγωνιστική, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 4-6 και υποχρεώνοντας τους Γάλλους στην έβδομη ήττα τους.

Η αμυντική προσέγγιση του αγώνα και η διάρκεια που επέδειξε σε αυτό το κομμάτι ο Παναθηναϊκός «κούμπωσε» με το επιθετικό ξέσπασμα του Μπέικον στην τρίτη περίοδο (σημείωσε τους 12 από τους 25 πόντους του σε αυτό το διάστημα) και οι «πράσινοι» μπήκαν πρόωρα σε τροχιά νίκης, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ακόμη ένα κομβικό στοιχείο στην άνετη επικράτηση του «τριφυλλιού» ήταν ο επιθετικός πλουραλισμός της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς όσοι πάτησαν παρκέ φρόντισαν βρουν τον δρόμο προς το καλάθι (δεν σκόραραν Χουγκάζ και Μαντζούκας), όπως και τα 19 λάθη της Βιλερμπάν, η οποία τα… έσπασε από τα 6.75 (16.7%) και είχε πρώτο σκόρερ τον Ιβς Πονς (11π.).

Τα δεκάλεπτα: 15-11, 39-24, 66-37, 77-58

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό