16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δες όλες τις λεπτομέρειες του Ford Evos, του μοντέλου που αντικαθιστά το Mondeo

Ειδήσεις Ελλάδα

Την άνοιξη του 2021, η Ford παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης το Evos, ένα νέο crossover μοντέλο που πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας και πρακτικά αντικαθιστά το Mondeo, με εκπρόσωπo της εταιρίας να έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχουν σχέδια να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Το σουλούπι του Evos μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα υπερυψωμένο 5θυρο coupe, με το αυτοκίνητο να διαθέτει έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής. Περνώντας στο εσωτερικό του μοντέλου, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η κυρτή 4K οθόνη 27 ιντσών και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, με οθόνη 12,3 ιντσών.

Ουσιαστικά δημιουργείται μια ενιαία οθόνη 1,1 μέτρου, με το SYNC + 2.0 σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να κάνει χρήση της τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει η Baidu.
Μηχανικά υπάρχει μία μόνο επιλογή κινητήρα διαθέσιμη για το Evos στην Κίνα, τουλάχιστον προς το παρόν. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το καπό υπάρχει ένα 2,0-λιτρος turbo EcoBoost βενζινοκινητήρας απόδοσης 235 ίππων και 376 Nm. Για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 6,6 δευτ., με την κίνηση με μεταφέρεται στον εμπρός άξονα μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό