22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δες το ντοκιμαντέρ για την πλούσια καριέρα του Sebastien Ogier

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις αρχές Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Apple TV, το ντοκιμαντέρ The Last Season που είναι αφιερωμένο στην μεγάλη καριέρα του 8 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή του WRC, Sebastien Ogier. Σήμερα, όμως, το ντοκιμαντέρ γίνεται διαθέσιμο σε όλους, καθώς “ανέβηκε” στο Red Bull TV και μπορείς να το δεις πατώντας εδώ.

Βασικό στοιχείο του The Last Season είναι η τελευταία του σεζόν του Γάλλου οδηγού, αλλά συνολικά εμβαθύνει στην καριέρα -από όταν έτρεχε με καρτ, ως οδηγός Junior, κλπ- και την προσωπική του ζωή, καθώς μαθαίνουμε πράγματα από την σύζυγο του Ogier, Andrea Kaiser.

Επιπλέον, θα δεις να μιλούν για τον Ogier, ο Sebastien Loeb, o Carlos Sainz, o Olivier Quesnel, o Malcolm Wilson, o Tommi Makinen, o Jari-Matti Latvala, o Ott Tanak, o Thierry Neuville, o Elfyn Evans, καθώς και ο συνοδηγός του, Julien Ingrassia.
Ο Ogier μιλά για την αποχώρηση του από την πλήρη συμμετοχή του στο WRC, για τις έντονες μάχες με τον Sebastien Loeb και τις επιλογές της καριέρας του, λέγοντας:
Είναι πάντοτε τιμητικό να υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ που αναβιώνει όλη την καριέρα σου και προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος να το έχω. Και ελπίζω οι φίλοι του σπορ να το απολαύσουν επίσης. Είναι πολύ ωραία,
δήλωσε ο Ogier.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό