18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δες τον Alex Albon σε έναν πολύ γρήγορο γύρο στο Nurburgring με μια Porsche 911 GT3 RS

Ειδήσεις Ελλάδα

O Alex Albon υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Williams Racing, ώστε το 2022 να επιστρέψει στην Formula 1. Μέχρι τότε, όμως, συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα του DTM με την υποστήριξη της Red Bull και της AlphaTauri, καθώς η ομάδα ονομάζεται Red Bull AlphaTauri AF Corse. Ο Albon οδηγεί μια Ferrari 488 GT3 στα χρώματα της AlphaTauri, ενώ ο teammate του, Liam Lawson, το ίδιο αυτοκίνητο στα χρώματα της Red Bull.

Ο 19χρονος οδηγός από τη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας οδηγών του DTM, με 206 βαθμούς, ενώ ο Albon στην 5η θέση με 130 βαθμούς, με τους δύο οδηγούς να τρέχουν για πρώτη φορά στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού (DTM).
To προηγούμενο σαββατοκύριακο διεξήχθη ο προτελευταίος αγώνας της φετινής σεζόν, στην πίστα του Hockenheim, με τον Albon να τερματίζει στην 2η θέση στον αγώνα του Σαββάτου και τον Lawson στην 4η θέση. Στον αγώνα της Κυριακής, ο Albon πήρε την 6η θέση και ο Lawson την 2η.

Ωστόσο, πριν τις υποχρεώσεις για το DTM στο Hockenheimring, οι δύο οδηγοί βρέθηκαν λίγο πιο δυτικά -περίπου 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο- και στην πίστα του Nurburgring Nordschleife. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν μια Porsche 911 GT3 RS σε Τouristenfahrten περίοδο, και όπως θα δεις το διασκέδασαν δεόντως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό