22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δες την Topaz να φροντίζει μια Lamborghini Miura SV

Ειδήσεις Ελλάδα

H Topaz Detailing ανέβασε ένα νέο στο κανάλι της στο YouTube και μας δείχνει τον εξαιρετικά λεπτομερή και προσεκτικό καθαρισμό μιας υπερσπάνιας Lamborghini Miura SV. Στη συνέχεια, και αφού η βρετανική εταιρία βεβαιωθεί ότι το σώμα της Miura είναι πιο καθαρό και γυαλιστερό από ποτέ, εφαρμόζει πάνω στο πανέμορφο σώμα του ιταλικού μοντέλου μια διάφανη μεμβράνη προστασίας του χρώματος του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη Miura SV είναι μόλις μια από τις επτά δεξιοτίμονες που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Sant’Agata το 1972 και είναι βαμμένη στο γαλάζιο (Robin egg blue) χρώμα.
Να θυμίσω πως η Miura SV διαθέτει πιο άγριους εκκεντροφόρους και μεγαλύτερα καρμπυρατέρ, με τον V12 4,0-λίτρων κινητήρα, τοποθετημένο εγκάρσια, να παράγει 385 άλογα με 400 Nm ροπής και να συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Σε σχέση με την απλή Miura, η SV είναι φαρδύτερη κατά 13 εκατοστά στο πίσω μέρος, έχει μεγαλύτερο πίσω μετατρόχιο και φορά φαρδύτερα ελαστικά της Pirelli. Όταν παρουσιάστηκε ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου, τίτλο που διατήρησε για 18 μήνες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό