20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δες μια Bugatti Chiron Pur Sport όπως δεν θα οδηγηθεί ποτέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bugatti αναφέρει ότι η Chiron Pur Sport έχει σχεδιαστεί για στροφές και έχει εξελιχθεί μηχανολογικά για μέγιστες πλευρικές επιταχύνσεις και ασύγκριτη δυναμική οδήγησης.
Καθώς η παραγωγή της συγκεκριμένης έκδοσης του γαλλικού hypercar φτάνει στα μισά του δρόμου, με την 30η μονάδα να παραδίδεται πρόσφατα στον νέο της ιδιοκτήτη, η Bugatti γιορτάζει το φάσμα των επιδόσεων της οικογένειας Chiron που χαρακτηρίζει το Pur Sport ως το πιο ευέλικτο μέλος της με το Drifting The C.

Το βίντεο ξεκινά με ένα burnout όλων των τροχών, καθώς η Pur Sport προσπαθεί να βάλει την τερατώδη δύναμή την στην άσφαλτο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ κινείται με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός στρίβει το τιμόνι και πατάει τέρμα το γκάζι για έναν εντυπωσιακό ελιγμό. Μετά τα μαγευτικά πλάνα αργής κίνησης, μια εναέρια λήψη αποκαλύπτει το τέλειο “C” από σημάδια ελαστικών στην άσφαλτο.

Μιλώντας για το αυτοκίνητο, η Bugatti έχει τροποποιήσει κατάλληλα το μοντέλο ώστε να επιτρέπει τον καλύτερο χειρισμό. Τα μπροστινά ελατήρια της ανάρτησης είναι κατά 65% πιο σκληρά, ενώ τα πίσω είναι κατά 33% πιο σκληρά.
Οι ζάντες είναι νέες, κατασκευασμένες από μαγνήσιο, έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό που συμβάλουν στη παραγωγή κάθετης αεροδυναμικής πίεσης, ζυγίζουν 16 κιλά λιγότερο και βοηθούν στην ψύξη των φρένων. Η Bugatti Chiron Pur Sport φορά τα ειδικά Bugatti Sport Cup 2 R της Michelin διαστάσεων 285/30 μπροστά και 355/25 πίσω, με τις ζάντες να έχουν διάσταση 20″ μπροστά και 21″ πίσω.

Μηχανικά ο W16 quad-turbo κινητήρας 8,0-λίτρων αποδίδει 1.500 άλογα και στροφάρει 200 σ.α.λ πιο ψηλά, έως τις 6.900 σ.α.λ. Το αυτόματο κιβώτιο έχει νέες ρυθμίσεις που το κάνουν να έχει κατά 15% πιο κοντές σχέσεις μετάδοσης, κάτι που βελτιώνει κατά 40% της ελαστικότητα του μοντέλου σε σύγκριση με την Chiron.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό