23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δες έναν πολύ γρήγορο γύρο της Lamborghini Huracan STO στην πίστα των Μεγάρων

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μια Lamborghini Huracan STO βρίσκεται στην Ελλάδα και ο ιδιοκτήτης της λατρεύει να την χρησιμοποιεί στην πίστα. Πιο συγκεκριμένα, παρέλαβε το αυτοκίνητο στα τέλη Σεπτεμβρίου από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας στην Ιταλία και αμέσως πήγε σε ένα track day στο Nurburgring.

Έπειτα ήρθε στην Ελλάδα, και αφότου πήγε στις Σέρρες στο trackday του Speedsector στις 22-24 Οκτωβρίου -γράφοντας χρόνο στο 1:20- στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας πήγε και στα Μέγαρα. Εκεί, φορώντας Michelin Pilot Sport Cup 2 R ελαστικά, κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 1:01,48, ένας από τους πιο γρήγορους γύρους που έχουν καταγραφεί στην πίστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης προηγουμένως είχε μια -πράσινη- Lamborghini Huracan Performante, με τον καλύτερο χρόνο που είχε σημειώσει στα Μέγαρα να ήταν 1:01,2.

Να θυμίσω το ιταλικό supercar φορά έναν 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα, απόδοσης 640 ίππων με 565 Nm. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη, με την Lamborghini να εφοδιάζει την Huracan STO με τρία προγράμματα λειτουργίας, το STO για χρήση στον δρόμο, το Trophy για χρήση εντός πίστας και το Rain σε συνθήκες βροχής.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 310 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο κινούμενο με 100 χλμ/ώρα, χρειάζεται μόλις 30 μέτρα για να ακινητοποιηθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό