18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Βαρύ» το κλίμα στην ΑΕΚ μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι ξεκάθαρος προς τους παίκτες.

Οπως είναι λογικό, τα συναισθήματα χθες στα Σπάτα ήταν άσχημα για άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για την άθλια εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο στο ντέρμπι της Κυριακής. Ωστόσο, την Τετάρτη υπάρχει το ματς για το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να υπάρξει σύντομα ανασύνταξη με στόχο να σωθεί ότι σώζεται.

Η ομιλία Χιμένεθ

Εκεί στόχευσε και ο Μανόλο Χιμένεθ με την ομιλία του κατά την προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα, όταν και απευθύνθηκε προς τους παίκτες.

«Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ότι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Μετά από ένα τέτοιο βαρύ αποτέλεσμα, οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση και να βγάλουμε τον εγωισμό μας», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός κόουτς προς τους παίκτες της ΑΕΚ προσπαθώντας να τους αναπτερώσει το ηθικό ενόψει της συνέχεια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό