24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεν υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ για Κουλιεράκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη έχει απασχολήσει πολλές ομάδες, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχει δείξει πιο έντονα το ενδιαφέρον της. Μπορεί η περίπτωσή του να έδειχνε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους Γερμανούς, όμως φαίνεται ότι δύσκολα θα αφήσει τη Θεσσαλονίκη σε αυτή τη φάση.

Το όνειρο του Champions League και ο Κουλιεράκης

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, αποτελεί «βαρόμετρο» για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» ετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς με τη Μάλμε, μετά το 2-2 της Σουηδίας, εκεί όπου ο Κουλιεράκης ήταν εξαιρετικός. Το ίδιο ισχύει και για τις αναμετρήσεις με την Μπάνια Λούκα, με τον διεθνή στόπερ να σκοράρει δύο φορές.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας φαινόταν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη, όμως φαίνεται πως δύσκολα θα ολοκληρωθεί το deal. Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ του γερμανικού «Sky Sports», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι δύο ομάδες δεν τα έχουν  βρει ακόμα.

🚨🦅 Excl | Eintracht Frankfurt exploring deal to sign Felix #Uduokhai ✔️

No contact with FC Augsburg yet but #SGE informed that the 26 y/o left-footed central defender is on the verge to leave FCA in August. One year left on his contract, fit and ready to play.

Uduokhai, on… pic.twitter.com/r6jOadozre

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 11, 2024

Αυτή η εξέλιξη, οδηγεί την ομάδα της Φρανκφούρτης στην αναζήτηση εναλλακτικής λύσης, μιας και θέλει ενίσχυση στην αμυντική γραμμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Φέλιξ Ουντουοκάι της Άουγκσμπουργκ, μοιάζει μία ιδανική επιλογή. Σίγουρα πάντως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη θα ακουστεί ξανά για τους «αετούς», αλλά και για άλλες ομάδες από το εξωτερικό. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό