24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Γουλβς και Αλ Σαμπάμπ για Ποντένσε, αλλά…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σίριαλ της υπόθεσης του Ντάνιελ Ποντένσε συνεχίζει να… καίει τον Ολυμπιακό ο οποίος βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Γουλβς προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής του παίκτη στον Πειραιά.

Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται πως δυσκολεύει και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως δημοσιεύματα του εξωτερικού έχουν κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για δύο παίκτες της Γαλατασαράι προκειμένου να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι αναφέρει πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις της Γουλβς,, όπου ανήκει ο Ντάνιελ Ποντένσε, με την Αλ Σαμπάμπ που «τρέχει» τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal και η οποία έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο» ανάμεσα στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, αναφέρεται πως ο βραχύσωμος εξτρέμ έχει δώσει το «πράσινο φως» καλοβλέποντας την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ένας άλλος δημοσιογράφος από το εξωτερικό έρχεται για να διαψεύσει εν μέρει τα όσα ακούστηκαν από Ιταλία μεριά. Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός ρεπόρτερ Μπεν Τζέικομπς τονίζει πως συμφωνία ανάμεσα σε Γουλβς και Αλ Σαμπάμπ δεν υπάρχει, όμως παραμένει το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων, ενώ επισήμανε πως ο Ποντένσε βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Γουλβς για το ματς με την Μπέρνλι (28/08) για το Carabao Cup.

«Η Αλ Σαμπάμπ διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά σήμερα Τετάρτη (28/08) η συμφωνία δεν έχει προχωρήσει ακόμη. Ο Ποντένσε αναμένεται να είναι μέλος της αποστολής της Γουλβς για την Μπέρνλι απόψε στο EFL Cup. Οι λύκοι θέλουν περίπου 10 εκατ. ευρώ. Ο Ποντένσε παραμένει ανοιχτός για τη Σαουδική Αραβία»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό