35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Δεν το κουνάει από τον Πειραιά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει σε μία μεταγραφή-επένδυση το 2019, καθώς είχε πάρει από τον ΠΑΟΚ τον 16χρονο τότε Κωνσταντίνο Τζολάκη. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Ρέντη, ο ίδιος έχει δουλέψει σκληρά και χρόνο με τον χρόνο έπαιρνε περισσότερες συμμετοχές.

Μπορεί να ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ως δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Πασχαλάκη, όμως από τη μέρα που ήρθε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τα πράγματα άλλαξαν. Ο Τζολάκης πήρε φανέλα βασικού και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference League, ειδικά με την εμφάνιση που έκανε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην «Πόλη».

Συνεχίζει με τα «ερυθρόλευκα» ο Τζολάκης

Το συμβόλαιο του νεαρού πορτιέρο έληγε το καλοκαίρι και εδώ και μέρες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν έρθει σε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου να ανανεώσει. Όπως έκανε γνωστό μέσω social media η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Τζολάκης θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά, μιας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Στην ανάρτηση που έγινε δεν αναγράφεται το μέχρι πότε υπέγραψε ο 21χρονος τερματοφύλακας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τριετές διάρκεια. Ο Τζολάκης δείχνει διαρκώς άνοδο στην απόδοσή του και οι Πειραιώτες δεν ήταν διατεθειμένοι να χάσουν το «διαμάντι» της ομάδας μετά από μία καταπληκτική χρονιά και κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό