26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Δεν τον γνώριζα και έγραψαν λεπτομέρειες για τη σχέση μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια με ενοχλεί»

Για τα δημοσιεύματα που την έχουν ενοχλήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάννα». Παράλληλα, τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο, Κώστα Καρνάκη, της κυπριακής τηλεόρασης πόσες φορές έχει αναζητήσει στο διαδίκτυο το όνομα της.

«Βεβαίως έχω ψάξει τον εαυτό μου στην google. Όταν συμβαίνουν διάφορα πράγματα και φτάνουν στα αυτιά μου, θα μπω να δω τι έχει γραφτεί και τι έχει ειπωθεί. Αναλόγως θα πράξω μετέπειτα. Πάρα πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα αλλά θέλω να πω ότι τα εννιά από τα δέκα δεν ισχύουν, παιδιά. Σας το λέω πολύ ειλικρινά αλλά και τα μέσα και τα έντυπα πρέπει κάτι να γράψουν για να γεμίσουν τις σελίδες τους και τα sites», είπε η Αγγελική Ηλιάδη και εξήγησε:

«Μερικές φορές όμως η φαντασία οργιάζει πραγματικά. Έχουν γραφτεί για σχέσεις που δεν υπήρχαν και αυτό είναι κάτι που με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Το πιο ακραίο ήταν ότι υπήρχε μια σχέση, με λεπτομέρειες κιόλας, με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όμως, είχαν γράψει με πάσα λεπτομέρεια για τη σχέση μας».

Όσο για τις φήμες που ακούγονται για εκείνη, τόνισε: «Εμένα με ενοχλεί όταν μιλάνε οι άλλοι για μένα διότι εγώ μιλάω σπάνια. Μιλάω όταν πρέπει να μιλήσω, όταν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου και όταν πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Έχω δυο παιδιά τα οποία οφείλω και θέλω να τα προστατέψω. Βεβαίως πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά, έχουν ζητηθεί συγνώμες και τα λοιπά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια εμένα με ενοχλεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό