29.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Δεν συμφωνώ με όλα όσα δείχνει στα social»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε την Πέμπτη το βράδυ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος δέχτηκε ερώτηση και για τα βίντεο που ανεβάζει η Ιωάννα Τούνη στους προσωπικούς της λογαριασμού στα social media τα οποία θεωρούνται προκλητικά, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν πως κάνει επίδειξη πλούτου: 

«Δεν συμφωνώ 100% με όλα όσα δείχνει η Ιωάννα και καταλαβαίνω και τον κόσμο. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Από την άλλη, όταν έχεις μάθει την Ιωάννα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους οτιδήποτε κάνει, δε μπορεί ξαφνικά να δείξει κάτι άλλο. Της έχω πει κάποιες φορές να μη δείξει κάτι αλλά νομίζω είναι κακό αυτό, γιατί όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο έτσι και μετά μπαίνεις σε μια διαδικασία να τον αλλάξεις, και αυτός περνάει δύσκολα και εσύ», κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη.

Η πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τις πανάκριβες αγορές της

Αντιδράσεις προκάλεσε για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, η οποία βρέθηκε στην Αμερική μαζί με τον γιο της Πάρη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις αγορές που έκανε σε ένα εμπορικό κέντρο, το οποίο είχε εκπτώσεις σε μεγάλα brands. 

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30%  οπότε είπα θα ψωνίσω», ανέφερε και στη συνέχεια άνοιξε τις σακούλες και έδειξες στις “συμπεθέρες” της όπως αποκαλεί τις διαδικτυακές της φίλες, τι αγόρασε αποκαλύπτοντας και τις τιμές τους πριν και μετά την έκπτωση.

Αναλυτικά, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως ψώνισε τα εξής:

Ένα παλτό αξίας 3.790 δολαρίων το οποίο με την έκπτωση κόστισε 1.319 δολάρια.

Μια επώνυμη τσάντα για την οποία από 3.450 δολάρια πλήρωσε… μόλις2.409 δολάρια.

Μια ακόμη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων, για την οποία έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, από τους χρήστες του Tik Tok, οι οποίοι το σχολίασαν και οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν πού βρίσκει τόσα χρήματα η γνωστή influencer.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό