20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο θέμα του coming out και της ομοφυλοφιλίας. «Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σεξουαλικότητάς μου» δηλώνει μεταξύ άλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ερωτηθείς αν του κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική του ταυτότητα, απαντά: «Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα, που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν, ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει».

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: “αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα”» τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Όσο για το αν κατά την άποψή του είναι εύκολος ή δύσκολος ως άνθρωπος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το “Καπουτζίδης”, είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό