19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δεν σας κρύβω ότι και εγώ φοβόμουν πάρα πολύ πως θα ανταπεξέλθω στον Σασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

«Από την πρώτη μέρα γυρίσματος ένιωσα όμορφη αντιμετώπιση»

Για την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε ο Δημήτρης Αλεξανδρής στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για την παρουσία τους στο καθημερινό σίριαλ «Σασμός».

«Το καλό με τον Σασμό είναι πως υπάρχουν πολλοί πρωταγωνιστές και μοιράζεται ο φόρτος εργασίας. Δεν είναι δηλαδή στην πράξη όπως αυτά που είχα ακούσει για τις καθημερινές σειρές που είσαι κάθε μέρα σε δεκάωρα γυρίσματα. Σε εμάς είναι πιο μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν σας κρύβω ότι και εγώ φοβόμουν πάρα πολύ πως θα ανταπεξέλθω. Είναι η πρώτη μου φορά σε καθημερινή σειρά και είχα πολύ, πολύ μεγάλη αγωνία. Αισθάνομαι όμως πάρα πολύ τυχερός διότι από την πρώτη μέρα γυρίσματος, πέραν του ότι παίζω με συναδέλφους που εκτιμούσα έτσι κι αλλιώς, ένιωσα όμορφη αντιμετώπιση από τους συντελεστές των δύο συνεργείων που στον χρόνο που υπάρχει γίνεται τεράστια δουλειά. Έτσι αισθάνθηκα πάρα πολύ άνετα από την πρώτη μέρα», είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρήςκαι συνέχισε ως εξής:

«Σίγουρα ξανασυστήθηκα τηλεοπτικά μέσα από τον Σασμό. Είναι μια σειρά που αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος και βλέποντας σε ξανά σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα – πολύ διαφορετικό από αυτόν που σε έχει συνηθίσει – αναπροσδιορίζεσαι. Πρόκειται για μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά για τον χρόνο που υπάρχει και πιστεύω ότι υπάρχει μια αυθεντικότητα σε αυτό το πράγμα. Μια κατάθεση των ανθρώπων από όλες τις πλευρές».

Κλείνοντας ο ηθοποιός, είπε: «Κάποια στιγμή πριν από λίγες μέρες, στο γύρισμα έλεγα «ούτε θα μπορούσα να φανταστώ πως θα έλεγα αυτά τα λόγια που λέει αυτός ο άνθρωπος». Έκανα την έρευνα μου, βέβαια, πριν όπως μπαίνω πάντα αυτή τη διαδικασία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό