12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία – Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες»

Πολύ θερμό ήταν το καλωσόρισμα της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Ελένη Φιλίνη, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον λόγο που δεν αποκαλύπτει την ηλικία της.

«Σήμερα θα σας πούμε πως θα παγώσετε τον χρόνο χωρίς νυστέρι και για αυτό φωνάξαμε την Ελένη Φιλίνη. Ορίστε, να η απόδειξη. Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη. Είναι ένα πλάσμα που κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι, δεν το έχει πει ποτέ! Καλά κάνει, της βγάζω το καπέλο. Μπορεί να μαντεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει. Το κάνει αυτό, όχι γιατί δεν θέλει να πει την ηλικία της. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει ηλικία» σχολίασε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Ελένη Φιλίνη απάντησε για την ηλικία: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: “Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ότι θέλει για σένα. Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό