15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν πιστεύω ότι η τραγωδία των Τεμπών θα καθορίσει την πορεία της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

«Παραδειγματικά θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του δυστυχήματος»

Για την τραγωδία των Τεμπών και την απόδοση δικαιοσύνης όσων ευθύνονται για το χαμό τόσων ανθρώπων μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, λέγοντας πως το επόμενο διάστημα οι πολίτες θα κρίνουν ποιος είναι ο καλύτερος για να κυβερνήσει την χώρα για την επόμενη τετραετία.

«Δεν πιστεύω ότι ένα γεγονός, όσο και αν έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις σε όλους μας, καθώς χάθηκαν 57 άνθρωποι -κυρίως νέοι- στα Τέμπη, μπορεί να καθορίσει την κατάσταση της χώρας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Η κυβέρνηση ακόμη και σε αυτό το τραγικό συμβάν, κινήθηκε με πολύ σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο, αναγνώρισε λάθη και αδυναμίες και προχωρά γρήγορα στην διόρθωση τους» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Action24.

«Πιστεύω όμως ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα, να εργαλειοποιεί τον πόνο και την συντριβή ενός ολόκληρου λαού για ένα τέτοιο γεγονός, για να πετύχει κομματικά και ιδιοτελή συμφέροντα» συνέχισε.

Για να καταλήξει υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη, από αλλαγές, τομές και συνέχεια στην πορεία της τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν είναι η ώρα να διακινδυνεύσουμε να επαναλάβουμε αποτυχημένα πειράματα του παρελθόντος. Χρειαζόμαστε σταθερές και σίγουρες λύσεις με την Νέα Δημοκρατία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό