33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Δεν πιέσαμε αρκετά τον ΟΣΦΠ, είμαστε επιτυχημένοι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστική εικόνα το απόγευμα του Σαββάτου (01/06) κόντρα στον Ολυμπιακό και θα αγωνιστεί για την τρίτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη ηττήθηκε για δεύτερη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις από τους Πειραιώτες με τον πολύπειρο πλέι-μέικερ της ομάδας, Βασίλη Ξανθόπουλο να κάνει λόγο για μια ήδη επιτυχημένη χρονιά.

Κάνοντας δηλώσεις στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο, ο Βασίλης Ξανθόπουλος στάθηκε μεταξύ άλλων και στο ότι η ομάδα του δεν πίεσε αρκετά τον Ολυμπιακό ο οποίος προερχόταν από την άδοξη κατάληξη του EuroLeague Final Four.

«Στο Basketball Champions League η ομάδα δεν έκανε ένα βήμα παραπάνω, αλλά πολλά περισσότερα»

Κάπου εδώ τελείωσε η προσπάθειά σας στην ημιτελική φάση απέναντι σε ένα ξεκάθαρο φαβορί όπως ο Ολυμπιακός. Είστε ευχαριστημένοι με την εικόνα που δείξατε σε αυτά τα δύο παιχνίδια;«Γενικά θα μπορούσαμε να είχαμε δείξει καλύτερη εικόνα, ειδικότερα σήμερα (σ.σ. στο δεύτερο ματς στην έδρα μας), γιατί νομίζω στο ΣΕΦ δείξαμε αρκετά καλή εικόνα. Εντάξει, παίζαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ποντάραμε ίσως δύο ότι δεν θα βρίσκονταν σε καλή κατάσταση καθώς είχαν γυρίσει από ένα EuroLeague Final Four. Οπότε έπρεπε να τους πιέσουμε λίγο παραπάνω από όσο τους πιέσαμε τελικά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε. Μια σίγουρα πολύ επιτυχημένη χρονιά, αλλά ιδανικά θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την τρίτη θέση».

Όπως όλα δείχνουν ο Άρης θα είναι ο αντίπαλός σας για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης σε ένα ζευγάρι που αναμένεται πιο ισορροπημένο. Ωστόσο, νιώθετε σαν φαβορί λόγω της σταθερής εικόνας που είχατε όλη τη σεζόν αλλά και λόγω της κατάκτησης της τρίτης θέσης στην Κανονική Περίοδο;«Όχι, δε νομίζω. Απλά παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας, πράγμα που αποτελεί ένα πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά, αν δεν παίξεις καλά μέσα στο γήπεδο δε θα κερδίσεις, γιατί ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να παρουσιάσουμε έτοιμοι και να καθαρίσουμε το μυαλό μας από τους ημιτελικούς και κατακτήσουμε την τρίτη θέση».

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που θα έχουμε στο ματς της τρίτης θέσης, η χρονιά μπορεί να κριθεί ήδη επιτυχημένη δεδομένης και της ευρωπαϊκής πορείας;«Σίγουρα. Στο Basketball Champions League η ομάδα δεν έκανε ένα βήμα παραπάνω, αλλά πολλά περισσότερα σε σχέση με πέρσι. Μετά το πρώτο κακό διάστημα στο πρωτάθλημα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Κάναμε μόνο ήττες μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR σε κάποια στιγμή. Νομίζω ότι γενικότερα η χρονιά είναι πάρα πολύ καλή, βέβαια πρέπει να την τελειώσουμε και καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό