16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Δεν περίμενα οι συμπαίκτες μου να είναι απογοητευμένοι με το ασημένιο, γι αυτό είναι μεγάλοι παίκτες’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
08.08.2021 | 11:53

Ο Γιάννης Φουντούλης κάνει δηλώσεις
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Φουντούλης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τη συνολική πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο πόλο ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και από την απογοήτευση των συμπαικτών του, που ήθελαν μόνο το χρυσό.

Ο Γιάννης Φουντούλης δεν ήταν αρχηγός μόνο στα χαρτιά στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι τον τελικό πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο 33χρονος περιφερειακός αποδείχθηκε ηγέτης και έπειτα από την ήττα κόντρα στη Σερβία, προσπαθώντας να παρηγορήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν αρκετά απογοητευμένοι, παρότι κατέκτησαν το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο για το πόλο ανδρών.

“Δεν περίμενα οι συμπαίκτες μου να είναι τόσο απογοητευμένοι με το αργυρό μετάλλιο. Μου έκανε τεράστια εντύπωση και δείχνει τι αθλητές, τι χαρακτήρες, πόσο γεννημένοι νικητές είναι. Προσπάθησα να τους πω ότι αυτό που κάναμε ήταν τεράστιο και μόνο χαμόγελα πρέπει να έχουμε. Προφανώς χάσαμε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και δεν συμβαίνει κάθε μέρα, βασικά δεν έχει συμβεί ποτέ. Τελειώνουμε με το αργυρό, που είναι κάτι σπουδαίο”, τόνισε στην ΕΡΤ έπειτα από τον τελικό και πριν από την απονομή.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

σχετικα αρθρα

Ελλάδα – Σερβία 10-13: Ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό